Ofrimi i shërbimit

Selectarc nuk është vetëm një prodhues francez i metaleve mbushëse për saldim dhe ngjitje. Ekipi ynë i R&D është shumë i kualifikuar dhe i pajisur për t'ju ofruar disa shërbime të tilla si analiza kimike dhe mekanike, punë me porosi, zhvillim produkti specifik, etj.

Analiza kimike dhe mekanike (CCPU sipas EN10204)

Laboratori ynë është i pajisur për të kryer analiza kimike dhe mekanike, për shembull:

  • CPU 3.1 kimia dhe mekanika / CCPU 3.2 kimia dhe mekanika
  • Produktet RCCM
  • analizat kimike në tela
  • testet e fortësisë, provat e tërheqjes në tela

Punë me kontratë, specialiteti ynë

Selectarc përpiqet t'u sigurojë klientëve të saj përfitimin e plotë të ekspertizës së saj të gjerë. Në situatat kur puna rezulton e saktë dhe komplekse, ne jemi në gjendje t'ju ofrojmë një shërbim që plotëson të gjitha kërkesat tuaja më të kërkuara.

Për ju, ne gjithashtu mund të presim, të drejtojmë, të fryjmë ... të gjitha llojet e fijeve ...

Kryerja e punës sipas kërkesës:

Vizatim me tela : Nga Ø 9,5 mm në Ø 0,2 mm për lidhjet e aluminit dhe nga Ø 4,0 mm në Ø 0,2 mm për çeliqet e karbonit dhe çeliqet inox, si dhe lidhjet e nikelit, bakrit dhe kobaltit.

stërvitje : të gjitha notat nga ø 6 në ø 0,3 mm.

Drejtimi dhe prerja : Të gjitha llojet e lidhjeve, çdo gjatësi për diametra nga Ø 6,0 mm deri në Ø 0,3 mm: alumin, kobalt, titan, bakër, lidhje të tjera.

Dredha-dredha : Selectarc bobina të gjitha llojet e lidhjeve në diametra të ndryshëm, duke përdorur një gamë të gjerë bobinash: Bobina plastike dhe metalike: S300, S200, S100 dhe bobina të tjera speciale; Pesha nga 0,5 kg në 40 kg në varësi të klasave. Për të përmbushur specifikat e klientëve të saj, Selectarc mbështjell të gjitha llojet e telave metalikë në diametra të ndryshëm, nën disa lloje mbështetëse dhe pesha të ndryshme: në D300, D200, D100, bobina speciale K400, K500, SD400, etj.

Trajtim kimik dhe mekanik / pastrim / turshi : Pastërtia e lidhjeve është një kusht thelbësor në shumë industri specifike, si ato bërthamore dhe ato të hapësirës ajrore. Metodat tona të zhveshjes garantojnë një përfundim "super të pastër" dhe produkte pa okside.

Formatimi

Duke shënuar : Goditje, flamur, shënjimi i bojës.

Paketimi

Trajtimit të ngrohjes : Ar, H2, Ajri.

Prodhimi i aditivëve me furnizim teli është një proces që konsiston në krijimin e pjesëve 3D duke shtuar shtresa të njëpasnjëshme të një mbushësi në formën e telit.

Kjo teknologji, kryesisht e asistuar nga kompjuteri, ka fituar mbi sektorët e hapësirës ajrore, automobilave dhe mjekësore.


Zhvillimi i produkteve specifike

Në varësi të nevojave tuaja, Selectarc mund të zhvillojë një ose më shumë produkte të personalizuara. Per me shume informacion na kontaktoni.


Mbeshtetje teknike

Nëse keni nevojë për këshilla teknike, rekomandime saldimi apo edhe dokumentacion teknik të përshtatshëm, na kontaktoni.